Copyright © 2023. All rights reserved. Powered by Admotions.
Ragù:
Belangrijk is dat het geheel écht zo’n 3 uurtjes lekker kan sudderen
Bechamelsaus:
Lasagne:
Zoals alle goede gerechten. begint ook dit gerecht met een goede basissaus voor de Ragu en de Bechamelsaus. Je kunt er nog voor kiezen om zelf ook de Lasagne vellen te maken, maar het gerecht kan prima bereid worden met kant en klare (gedroogde) Lasagne vellen uit de supermarkt.
De Ragu moet je wel een uurtje of 3 laten sudderen, dan zullen de smaken zich goed concentreren. Je kunt de Ragu ook een dag van te voren maken of invriezen. Op die manier kun je de voorbereiding van dit gerecht behoorlijk inkorten. Het lijkt misschien veel tijd qua voorbereiding maar het is de moeite waard.
Ragù
Bechamelsaus
Lasagne
Tip:
Deze Ragù kun je ruim vooraf maken als je dat wilt. Deze kun je heel goed in de diepvries bewaren. De ingrediënten voor dit gerecht zijn aan de ruime kant, zodat je meteen nog een keer extra op voorraad hebt.
Maandag
Gesloten
Dinsdag
08:30 – 17:30
Woensdag
08:30 – 17:30
Donderdag
08:30 – 17:30
Vrijdag
08:30 – 17:30
Zaterdag
08:00 – 16:00
Zondag
Gesloten