Copyright © 2023. All rights reserved. Powered by Admotions.
Haal het vlees ruim 5 uur van te voren uit de koeling!
Bereid de BBQ voor op een temperatuur van 110 graden indirect en laat de gietijzeren pan ook alvast warm worden.
Aangezien de schuitjes niet allemaal precies hetzelfde zijn, komen er kleine ruimtes tussen het vlees en de schuitjes. Dit kun je met kruiden opvullen.
Let op; vanwege het gesmolten merg rondom het vlees kunnen er vlammen ontstaan!
Grill de ribeye af tot een kerntemperatuur van 50 graden en laat het 15 minuten rusten in aluminiumfolie. Trancheer het vlees in dunne plakjes en maak het af met een beetje grof zeezout.
Maandag
Gesloten
Dinsdag
08:30 – 17:30
Woensdag
08:30 – 17:30
Donderdag
08:30 – 17:30
Vrijdag
08:30 – 17:30
Zaterdag
08:00 – 16:00
Zondag
Gesloten