Vleeshouwerij Saasveld

Ambachtelijke kwaliteit oet Soasel

Passie voor vlees, maar dan ook een echt karakteristiek goed stuk vlees, dat is wat ons drijft.

Bij Vleeshouwerij Saasveld zorgen wij elke dag voor de beste kwaliteit door middel van onze:

Hechte samenwerking
Goede dierenwelzijn
Sterk team
Winkel met medewerkers
Wie wij zijn!

De Vleeshouwerij

En dat willen we jou laten proeven. Daar doen we dagelijks ons stinkende best voor, om samen met ons team, elke dag net dat stapje meer te zetten, om jou stukje vlees nog beter tot z’n recht te laten komen.

Sinds 2007 zijn we al actief als Vleeshouwerij Saasveld. In de loop der jaren hebben we ervoor gekozen om niet alleen als slager actief te zijn, maar ook om meer grip te krijgen op de kwaliteit van het vlees zelf. Daarom hebben we ervoor gekozen om zeer nauw samen te werken met de boeren in en om Saasveld die ons vlees exclusief voor ons groot brengen. Hierdoor hebben we inzicht in wat de dieren aan voedsel krijgen en ervoor zorgen dat ze zo weinig mogelijk stress ervaren en een goed leven hebben. Dit principe werkt z’n vruchten af, want het verschil proef je echt terug in ons vlees en daar zijn we trots op.

Doordat we eigenlijk min of meer bij de hele keten betrokken zijn, kunnen we meer dan 100% achter ons product staan. Wij durven daarmee te stellen dat de kwaliteit bij Vleeshouwerij Saasveld altijd voorop staat. Niet alleen de kwaliteit bij onze dieren, maar ook in de winkel en bij onze medewerkers.
Transparantie is een belangrijk punt, eerlijk over vlees. Daar staan wij voor.

Winkel overzicht
Ons vlees

Rund- en kalfsvlees

Ontdek ons assortiment aan premium rund- en kalfsvlees, afkomstig van runderen die vrij grazen in de weilanden rondom Saasveld. De dieren genieten van een natuurlijk en stressvrij bestaan, wat direct bijdraagt aan de goede kwaliteit van ons vlees.
 
Elk stuk rundvlees, waaronder biefstuk en entrecote, ondergaat een zorgvuldig rijpingsproces om de smaak en malsheid te optimaliseren.
 
Ontdek meer over onze toewijding aan dierenwelzijn op https://www.vitwente.nl
 
Ons vlees

Varkensvlees

Onze exclusieve Krullvarkens worden grootgebracht in ruime wroetstallen rondom Saasveld, speciaal geselecteerd om consistentie in kwaliteit te garanderen. Dankzij extra leefruimte en een stressvrije omgeving bieden wij varkensvlees van ongeëvenaarde kwaliteit.
 
De smaak van onze producten reflecteert de zorg en aandacht die wij besteden aan ons vee. Leer meer over onze Krullvarkens en hun levenswijze op https://www.krullvarken.nl.
Ons vlees

Lamsvlees en Wild

Voor liefhebbers van lamsvlees en wild bieden wij alleen het beste. Ons wild, afkomstig van lokale, professionele jagers, staat garant voor versheid en kwaliteit, waarbij het aanbod varieert met het seizoen.
 
Onze samenwerking met lokale jagers verzekert dat we alleen wild aanbieden dat verantwoord is verkregen, met respect voor de natuur.